Beoordelingen van Bakkerij Firat Rotterdam

Recente recensies

5.0
Patrick van Santen
vandaag

Top service top eten heerlijk warm en bereid échte aanrader

Nemanja
4 december 2021
Hans
28 november 2021

Alles was naar wens en nog goed warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marion
27 november 2021

Alles is vers en van goede kwaliteit. Vriendelijke bezorgers en snelle levering. Echt een aanrader!

Martha
27 november 2021

helaas kon de bezorger mn huis niet vinden per toeval zag ik m achter langslopen.

Abdurrahman Gokdogan
20 november 2021

Zoals altijd was het eten vers en lekker. Bezorgtijd was ook prima. Heel erg bedankt.

Nemanja
20 november 2021
Corné
16 november 2021

Het eten smaakte prima. Was alleen lauw toen het bezorgd werd.

Mohamed
14 november 2021
Seyma
13 november 2021

Eten was niet warm terwijl ik 7 min er vandaan woon.

nicole
9 november 2021

normaal gesproken tevreden over firat. gisteren een slechte ervaring. patat was niet lauw maar bijna koud en zag eruit of het al een paar keer teruggegooid was in de frituur. kip van het broodje kipdoner bevatte nogal wat stukjes kraakbeen/botjes. erg jammer!

HENK HUBER
9 november 2021

Zoals altijd erg goed en netjes en optijd afgeleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ro
8 november 2021

Zoals telefonisch besproken..mvg

Nemanja
7 november 2021
Laila
6 november 2021

Patat was oud daardoor smaakte de kapsalon niet lekker. En eten was ook koud bezorgd.

Iris
2 november 2021

Het eten was snel bezorgt, het heeft goed gesmaakt.

Monique
31 oktober 2021
Gokhan Yoruk
30 oktober 2021

Heerlijk gegeten. Snelle bezorging👍 Danku!

Suzana
23 oktober 2021

De eten smaakt altijd lekker allen deze keer de kapsalon wel koud.

Renewi
21 oktober 2021

Top eten

A
17 oktober 2021
Anneke strooijwater
11 oktober 2021

Wat een topzaak is dit! Prijs-kwaliteitsverhouding is goed. Bij het bellen nemen ze direct en vriendelijk op. Bezorgers zijn erg snel en sociaal, en daarnaast is het eten verrukkelijk!l. Zeker een aanrader!!!

Meama
10 oktober 2021
Makiba
10 oktober 2021

Altijd lekkere lentil soep 🥣

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Corné
8 oktober 2021

Bij de bestelling waren ze het drinken vergeten. Maar toen ik belde stelde ze gelijk voor om de andere dag gratis een kapsalon met het bestelde drinken te brengen. TOP SERVICE!!! Het eten bij Bakkerij Firat is heerlijk.

Mona
6 oktober 2021

Altijd snel bezorgd en super lekker

Nancy
4 oktober 2021

Heerlijk eten, lekker veel voor een mooie prijs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Andrea Vermeulen
1 oktober 2021

Al 2 ochtenden hier mijn ontbijt besteld. Snel bezorgd, het is vers en erg lekker!

Yes
29 september 2021

Lekker en vers .. en uitstekende sevice..

R
27 september 2021

Duurde een uur en een kwartier!

Wim
20 september 2021
Martha
19 september 2021

We hebben weer genoten van al het lekkers wat we besteld hadden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karan
19 september 2021

Geen kaas bij broodjes en Turkse pizza.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Abdurrahman Gokdogan
17 september 2021

Geweldige eten weer. Lekker warm en vers. Bezorg tijd was ook aardig prima. Bakkerij Firat altijd nummer 1

Monique
13 september 2021

Top was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Corné
13 september 2021

Was snel en warm geleverd. Het eten was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bos
9 september 2021

Vorige keer al niet gelezen de opmerkingen. Nu weer opmerking gezet plus gebeld om te zeggen sauzen niet vergeten, toch krijg ik geen sauzen bel ik op wordt er gezegd maak wel nieuwe gezeik en wordt opgehangen uit eindelijk nieuwe gehad heb nog nooit zo goor broodje gegeten was hier vaste klant maar die zijn ze nu kwijt

Aj
3 september 2021

Heerlijk!

S.Z
2 september 2021

Altijd top kwaliteit!

Denise Bos
1 september 2021

Opmerkingen niet opgevolgd

Miranda
21 augustus 2021

Snelle bezorging, vriendelijke bezorger en zeer rijk gevulde gerechten. Goede kwaliteit en goede temperatuur.

Ornella
20 augustus 2021

Heerlijk gegeten! Lekker vers zoals gewoonlijk! De redvelvet punt is ook een aanrader!

Patrick
19 augustus 2021

Goed eten lekker goede porties bezorging top echt een aanrader

Jordy ortmans
18 augustus 2021

Het was de beste kapsalon die ik ooit heb gegeten, goed warm en de patat ook niet slap . Ik bestel hier zeker nog een keer de bezorger was ook erg vriendelijk!

Ivan
18 augustus 2021
Gerlinda
14 augustus 2021

Ik had een menemen zonder sucuk besteld en toen kreeg ik met sucuk. Ook had ik gevraagd om brood erbij en heb ik niet gekregen. Verder wel lekker.

Sza
13 augustus 2021
Wes
11 augustus 2021
Erika
9 augustus 2021

Zeer tevreden nette bezorging, en eten was heerlijk, een aanrader!!

Patrick
7 augustus 2021

Top gegeten lekker van smaak , Bezorging heeft iets langer geduurd als afgesproken maar dat kan gebeuren . Kortom heel lekker gegeten

Monique
4 augustus 2021

De kapsalon was niet meer zo warm

Corné
3 augustus 2021

Snel en warm geleverd. Binnen 30 min.

Xxx
2 augustus 2021
Fay
2 juli 2021

Ik had Turkse pizza met kaas besteld maar kreeg met vlees. Ik heb de pizza open moeten maken en al het vlees eruit moeten halen. Mijn pizza viel hierdoor uit elkaar. :-( Verder was alles helemaal top! :-)

Elsie Tan
29 juni 2021

👍

Eli
18 juni 2021

Eten was helemaa platgedrukt heb die kapsalon weggegooid zou ik niet eens aan me kat geven niet gewend van jullie

Bertus
17 juni 2021
Monique
13 juni 2021

Was weer lekker soep was niet zo warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jai
6 juni 2021

Eten was koud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique
3 juni 2021

Zeer tevreden!!

c de boer
30 mei 2021

ik kreeg niet wat ik had besteld en hadden zonder overleg iets anders geleverd. Na gebeld te hebben gaven ze aan geprobeerd te hebben te bellen ,wat niet klopt, en door drukte maar wat anders geleverd te hebben. Was overigens wel lekker maar netjes is vind ik het niet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Adel
30 mei 2021
Kevin
22 mei 2021
Rola alawa
21 mei 2021

Heerlijk!!

Michiel
17 mei 2021

Heerlijk eten, snel bezorgd, en vriendelijke bezorger!

Mouse
13 mei 2021

Zowel de omelet als de soepjes waren lekker. De kippensoep mocht wel veel warmer zoals de linzensoep. En helaas fles water vergeten. Voor de rest zeker voor herhaling vatbaar. Ga zo door ♡

Niels Boudewijn
12 mei 2021

Bezorging was super op tijd. Eten is erg lekker. Mag iets meer vlees op!

Souhaila
10 mei 2021

Ik vroeg om knoflooksaus apart te doen dus niet in brood, uiteindelijk helemal geen saus gehad. Brood zat vol met olie, dit keer was het niet te eten helaas.

Beatrix
27 april 2021
Monique
27 april 2021
Corné
21 april 2021

Het eten was goed warm en eerder dan de verwachte tijd bezorgd.

Wes
19 april 2021

Heerlijk eten, vriendelijke personeel, snelle bezorging. Kort gezegd Top!!

Ton den hartog
18 april 2021

Lekkerniet Te duur en vrij snel bezorgd!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

SZ
13 april 2021
Adel sacirovic
11 april 2021

Het eten was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Aroena
11 april 2021
Ronald
10 april 2021
Denise Bos
9 april 2021

Super! Keertje besteld is het fout gegaan hebben ze netjes opgelost. Gister opnieuw besteld was heerlijk en hadden extra eten mee gegeven als cadeau voor vorige keer heel netjes werd gewaardeerd

Margareth-Jane
8 april 2021

Ik had een menu besteld deze werd echter zonder patat bezorgd. Gebeld en binnen 10 minuten werd alsnog de patat bezorgd met wat extra’s. Prima service!!!!!

De Jong
6 april 2021

Lekker eten en een super service

San
6 april 2021

Eerste keer besteld. Eten kwam op tijd en was nog warm. Smaakte goed en niet zo duur! Wij gaan vaker bestellen!

Malika
5 april 2021

Heerlijk eten!!! Vanaf nu mijn favo

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martha
2 april 2021

Wij hebben van een heerlijk Turks ontbijt genoten daarna heerlijk gebak bij de koffie.Toch nog beetje feestgevoel voor m'n mans verjaardag.

Sza
30 maart 2021
Fattah
26 maart 2021
Sza
23 maart 2021

Altijd top kwaliteit!

Sza
11 maart 2021

Super tevreden!!!

Potatu
6 maart 2021

Was weer heerlijk.

Iris
28 februari 2021
Anna
28 februari 2021

Goede en snelle bezorging en heerlijk eten.

Rola
25 februari 2021

Heerlijk!!! Lekkertse kapsalon!! Alles was vers en lekker!!

Riet van der blom
25 februari 2021
monique
22 februari 2021

goede service en lekker eten

Radna
16 februari 2021
trudy
14 februari 2021

was super lekker en snel, dank je wel. zou mooi zijn als er ook brood/ witte puntjes op zouden staan om te bestellen dan had ik vanmorgen ook nog lekker ontbijt.

Visser
31 januari 2021

Had ook telefonisch een brood besteld. Werd niet meegebracht en ook niet op een later tijdstip alsnog bezorgd.

Ysha
28 januari 2021
M.Wijnveldt
22 januari 2021

goede service en weer lekker gegeten

Bos
20 januari 2021

Lekker eten aardige bezorgers

J.
15 januari 2021

Het was er in 20 min. Het eten was warm en lekker.

S u
12 januari 2021

Lekker warm en snel aangekomen!

Nigel
10 januari 2021

Altijd goed eten zowel halen als bezorgen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

cindy
9 januari 2021

had dit keer 2 soorten soep en het smaakte heerlijk.snelle bezorging door vriendelijke bezorger eten was goed warm echt een aanrader

rvrhee
8 januari 2021

Veel teveel vet en had alleen ijsbergsla en toch zat alleserop en 1 knoflooksaus vergeten

Zerkouni
5 januari 2021

Heerlijke bakker! Altijd vers en goed! Ben erg tevreden met hen.

Iris
2 januari 2020

Weer snel bezorgd en lekker eten!

A.c.s. Advocatenkantoor
31 december 2020

Heerlijk eten, snelle service.

Souad
28 december 2020

Zeer tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Beyza
26 december 2020

Het eten was heel lekker bedank voor het eten collega's❤️❤️

Souad
26 december 2020

Het eten was heerlijk!

Marjolein
21 december 2020

Het was heerlijk en snel bezorgd. De lekkerste bakkerij van Rotterdam!!!!

Van der blom
20 december 2020

Goed verzorgt netjes op tijd en erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Irish Rietveld
20 december 2020

De smaak was goed alleen was het eten al bijna koud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Danny
20 december 2020

De kapsalon smaakte prima alleen de inhoud had wel iets meer mogen zijn.

Tonsenice
18 december 2020
Soulemane
18 december 2020
Anoniem
13 december 2020
Abdurrahman Gokdogan
12 december 2020

Eten was heel vers en lekker warm. Bezorging was ook super op tijd. Ik en mijn vrouw zijn heel erg tevreden geweest.

Iris
12 december 2020
Dante
8 december 2020

Alles was goed warm.en lekker. snelle levering top👍🏾

Iris
29 november 2020
Rodney
27 november 2020

Lekker zoals altijd! Snelle bezorging en doen er altijd wat extra bij

Nouh
26 november 2020

Al jaren me lievelings bakker !!!

Szilvia Rajki
25 november 2020
Szilvia Rajki
24 november 2020
Ikram
18 november 2020

Top!!!

Monique
16 november 2020

Ik had gevraagd 18.30 uur maar t werd al o m 1700 uur bezorgd..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Diana
13 november 2020

Bezorging duurde een uurtje, vriendelijke bezorger. Eten was in het geheel erg koud, hierdoor hebben we niet smakelijk gegeten en is er het e.e.a. in de vuilnisbak belandt. Jammer! De reviews waren erg goed, maar ben bang dat jullie de kwaliteit op deze afstand niet kunnen naborgen. Voor ons was het helaas de laatste keer.

Mocanu Sebastian
11 november 2020
Mocanu Sebastian
8 november 2020
Monique
5 november 2020

Het kwam bijna uur te vroeg maar t was super lekker... zeker voor herhaling

S Ince
4 november 2020

supersnel en superlekker!

Yoruk
3 november 2020

Altijd heerlijk eten! Top service!

AS
30 oktober 2020

Heel lekker en snelle service die grote bezorger op de scooter complimenten naar hem toe !!

Szilvia Rajki
28 oktober 2020

Weer Top!

Szilvia Rajki
27 oktober 2020

Heerlijk broodje falafel en linzen soep gegeten. Snelle levering. Met een word: TEVREDEN!

Fam de Jong
24 oktober 2020
Rick
23 oktober 2020

Bezorging was snel en netjes, maar eten echt niet lekker. Patat van kapsalon oud en vlees proefde ook niet vers.

G. Marcouch-Gülhaci
22 oktober 2020

Super service! Heerlijk eten! Snelle bezorging!

Salih Unal
20 oktober 2020
Muna
20 oktober 2020
Kempers
20 oktober 2020

Had een broodje doner besteld was helft gevuld met kip onderste gedeelte rauwkost

Potatu
18 oktober 2020
Dini
18 oktober 2020

Top!!!

Ronald
18 oktober 2020
Manuela
16 oktober 2020
Bodenstaff
14 oktober 2020
Garm
8 oktober 2020

Netjes op tijd bezorgd en verse broodjes!

Dini
5 oktober 2020

Gisteren 4-10 , chocolade taart besteld, wat een teleurstelling! Dit was een daim achtige koek, zag er alleen uit als taart, omdat het in punten was gesneden, maar het was een veel te harde koek met pindas erop die zo zacht en vies waren, dit was alles behalve taart. Heel vies. 3 punten zo de prullenbak in. Dit kan je echt niet verkopen als chocolade taart! Echt heel jammer dit. Geen ster waard!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kimberly
4 oktober 2020

Eten was op tijd binnen, ook fijn dat je via de mail een indicatie krijgt van de bezorgtijd. Ik vond de soep wel een beetje flauw maar dat is persoonlijk. Binnenkort eens lekker ontbijt bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Memo
3 oktober 2020

lekker, hygiënisch en zoals altijd optijdbezorgd

Iris
3 oktober 2020

Snel bezorgd, lekker eten

S de clerck
3 oktober 2020

Uitstekend, en zeer snel

Marcel
3 oktober 2020

Zoals altijd heerlijk eten voor een goede prijs

Soe
1 oktober 2020
M.A
27 september 2020
Marjolijn feteris
27 september 2020

Zou 1 uur later bezorging zijn maar werd 35 minuten en het eten was perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martina
27 september 2020

Kapsalon kipdöner en hotwings besteld: erg lekker en vers. Bezorging ongeveer 30 minuten na bestelling. Overal tevreden over.

Dini
26 september 2020

Deze borek met aardappel was echt geweldig lekker!! Diegene die vandaag 26 september de borek gemaakt heeft, moet deze ALTIJD maken!! Aardappel was echt heel lekker en pittig! Zo moet borek altijd zijn...heerlijk!! Ook de borek met feta en kip en groenten heel erg vers, warm en echt heel lekker!! Onthoud alstublieft, de chef die vandaag 26 september 2020 de borek gemaakt heeft, moet dit ALTIJD blijven maken!! Top!!!

M.A
25 september 2020

Goed eten en optijd bezorgd...

Dini
23 september 2020

Top en altijd lekker vers en warm eten! Als jullie nou ook die kip pastei en kip piri piri, choco broodjes enz ook opnemen in jullie menu voor bezorgen, zou echt weer een verrijking zijn!! :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Laurens
18 september 2020

Het eten was goed warm en ruim optijd zelfs iets ervoor afgeleverd!!

SS
16 september 2020

Super snelle service en heerlijk gegeten , voortaan ga ik hier bestellen !

burggraaff
14 september 2020

bezorging duurde veel te lang. was wel op zondag precies rond etenstijd dus te vergeven. zeker omdat t eten heel erg lekker was. fijn dat jullie bezorgen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Djedss
11 september 2020

Top! Zoals altijd😁snelle levering

HJ
9 september 2020

Snelle levering, heerlijk eten ook niet al te duur, zeker een aanrader en sowieso nog vaker bestellen hier.

Marjan Sanders
5 september 2020

Lekker gegeten

Miranda
31 augustus 2020

Zeer snelle bezorging door een vriendelijke bezorger. Ook erg fijn dat het tasje van papier is, in plaats van plastic. De kwaliteit van het eten was echt top. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Connor
28 augustus 2020

Snelle bezorging, goede kwaliteit eten en het was warm bij aankomst. Ik ga zeker vaker bestellen!

Nandini
19 augustus 2020

Top service! Helaas 3 verkeerde borek ontvangen. Vooralsnog 3 sterren. Alles lekker vers en warm! Nogmaals dank voor uw service!